Passieve poort Hirpo

Perfecte isolatie met een mooi uiterlijk

Kenmerken :.

Toepassingen en gebruik : ​

De passieve sectionaalpoort voor uw woning.

Beschikbare versies en U-waardes

 1. Hirpo LE+ :
  Deze versie werkt met het normale standaard poortblad van Hormann, maar de standaard metalen zijafwerking van het blad wordt vervangen door een afwerking met polyester zijkappen.De toale poort zal een U-waarde hebben van maximum 1 W/m2K. Deze poort is voornamelijk bedoeld voor lage energie woningen.

   
 2.  Hirpo :
  Dit is de basisversie voor passieve, nulenergie en +-enegie gebouwen.  Bij deze versie wordt het standaard poortblad volledig thermisch onderbroken en wordt de standaard metalen zijafwerking van het blad vervangen door een afwerking met polyester zijkappen. De totale poort zal een U-warde hebben van maximum 0,8 W/m2K.

   
 3. Hirpo+ :
  Dit is de ideale versie voor passieve, nulenergie en +-enegie gebouwen.  Bij deze versie wordt het standaard poortblad volledig thermisch onderbroken en wordt de standaard metalen zijafwerking van het blad vervangen door een afwerking met polyester zijkappen. Daarenboven worden op het poortblad nog stroken bijukomende isolatie aangebracht.  De totale poort zal een U-warde hebben van maximum 0,65 W/m2K.

Onze medewerkers helpen u graag verder met bij de keuze van een passieve sectionaalpoort.