Een garagepoort zorgt mede voor de uitstraling van uw woning.

Voor een nieuwe garagepoort bent u bij de firma Van Hirtum aan het juiste adres. Wij werken enkel met kwaliteitspoorten van het merk Hörmann welke gekend zijn voor hun kwaliteit en degelijkheid. 

Hörmann garagepoorten bieden tal van keuzemogelijkheden. U kiest het type,  het uitzicht, de afmetingen en de kleur uit een waaier van mogelijkheden. 

Onze medewerkers helpen u graag om de juiste poort te vinden die uw woning past. Eens uw keuze gemaakt zorgen onze ervaren techniekers voor een perfecte plaatsing bij u thuis.

Kantelpoort (buitendraaiend)

De kantelpoort is een eenvoudig maar betrouwbaar systeem. Het deurpaneel zwenkt uit naar buiten, voor ze wegrijdt onder het plafond van uw garage. De meer dan 20 deurmotieven in staal en hout geven u een ruime vormgevingsvrijheid.  Een kantelpoort is een eenvoudige maar doeltreffende afsluiting voor uw garage.

Kantelpoort (binnendraaiend)

Ideaal voor garages die vlak aan het trottoir liggen. Voorbijgangers worden nooit gehinderd daar het deurblad volledig binnen de gevel blijft.  Ook in het geval van een korte inrit is dit een pluspunt daar men tot vlak voor de deur kan parkeren.

De moderne en elegante sectionaalpoort opent verticaal naar boven. Zo wint u plaats in en voor de garage. Dit is een beslissend voordeel wanneer ruimtebesparing een absolute must is.  Een ruime keuze in modellen, kleuren en afwerkingen is mogelijk. Een sectionaalpoort is steeds een goede keuze.

Maximale doorrijhoogte en een gerieflijke personendoorgang. Poorten met optimaal afgestemd aandrijvingssysteem of met manuele bediening.  Een zijdelingse sectionaalpoort is ideaal voor een garage waar naast doorgang voor wagens ook vaak toegang voor personen of fietsers is vereist.

De automatische garagerolpoort van Hörmann creëert echt veel plaats voor en in de garage.


Hekkens

Als afsluiting van uw eigendom is een hekken of poort de ideale oplossing.  Beschikbaar in alle mogelijke vormen en kleuren tot zelfs uw eigen design.  Zowel mogelijk in manuele of automatische versie.

Automatisatie

De automatische garagerolpoort van Hörmann creëert echt veel plaats voor en in de garage.