Over de firma Van Hirtum Geudens

   

   

 • 1958

  Oprichting

  Het succesverhaal van de firma Van Hirtum Geudens start in 1958 wanneer Frans Van Hirtum een kleine schrijnwerkerij overneemt in de gemeente Kessel. Inderdaad, begonnen als traditioneel schrijnwerker, met de productie van houten ramen en deuren, had vader Van Hirtum al van in het begin een open en klare kijk op de evoluties binnen de sector.

 • 1960

  Introductie Deceuninck, Hormann, Velux.

  In 1960 werd het gamma sterk uitgebreid.  Het aanbod omvat vanaf nu ook PVC ramen en deuren van Deceuninck, garagepoorten van Hormann en ook dakvensters van Velux. 

 • 1971

  Verhuis naar huidige locatie.

  In 1971 volgde de verhuis naar de huidige locatie te Nijlen. Een nieuwe werkruimte van 942 m² werd in gebruik genomen en het personeelsbestand werd geleidelijk opgetrokken naar 10 werknemers. Nog eens 5 jaar later werd een nieuwe stockageruimte van 600 m² in gebruik genomen. Van Hirtum Geudens specialiseerde zich verder in de toelevering van afwerkingsmaterialen voor de bouw aan schrijnwerkers, dakwerkers en bouwbedrijven.

 • 1981

  Modernisering / Automatisering

  In 1981 kreeg vader Van Hirtum de steun van zijn zoon Johan. In datzelfde jaar werd het machinepark voor de productie van PVC ramen en deuren volledig geautomatiseerd, werd de boekhouding geïnformatiseerd en groeide het bedrijf door naar een KMO met een 20-tal werknemers. En als top-of-the-bill werd de firma officieel Hörmann depothouder voor de Antwerpse regio.

 • 1985

  Uitbreiding productaanbod.

  In 1985 kwam een 2de zoon, Pieter, in de zaak. Onder impuls van beide zonen werd het aanbod verder uitgebreid met onder andere poort-, hek- en rolluikautomatisaties.

 • 1987

  Nieuw magazijn, kantoor, toonzaal.

  We schrijven 1987. Weer breidde het bedrijf uit. Er kwam een nieuwe opslagruimte van 1650 m² en de kantoren verhuisden naar een meer geschikte locatie met voldoende plaats voor een kleine, maar representatieve toonzaal. Tijdens de nu volgende periode werd de productie van PVC raam- en deurgehelen verder geoptimaliseerd en werd er begonnen met de levering en plaatsing van akoestische vouw- en paneelwanden.

 • 1991

  Bezoek minister van arbeid en tewerkstelling.

  De firma Van Hirtum Geudens NV kon zich in november 1991 dan ook verheugen in het bezoek van minister van Arbeid en Tewerkstelling Luc van den Brande, een beloning voor het harde werken.

 • 1994

  Nieuwe uitbreiding.

  Met de steun van klanten, leveranciers en medewerkers werden nieuwe plannen opgesteld voor een verdere groei van het bedrijf. Dit resulteerde in 1994 in de bouw van een nieuw complex bestaande uit een mooi en ruim kantoorgebouw en uit een bijkomend magazijn, samen ongeveer 1600 m² groot. In 1996 werden de nieuwe kantoren en de volledig vernieuwde toonzaal officieel in gebruik genomen. Dankzij deze nieuwe uitbreidingen waren vader en zonen in staat ook op het gebied van glasconstructies en glazen deuren een flinke stap vooruit te zetten.

 • 1997

  Verdeler parthos producten.

  In 1997 verkrijgt onze firma het alleenrecht verkrijgen voor de verdeling van Parthos mobiele akoestische vouw- en paneelwanden en houten vouwdeuren voor heel België en Luxemburg.

 • Maak
  deel uit van
  ons verhaal !!!

  Heden en toekomst

  Uw partner voor alle projecten.

  Op dit moment telt de firma Van Hirtum Geudens een 30-tal goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die klaar staan om de uitdagingen van morgen  het hoofd te bieden.