​Verleng je zomer!

Een terrasoverkapping kan je best omschrijven als een sfeervolle buitenruimte.  Je kan hier in alle seizoenen genieten zonder last van regen, wind of overmatig zonlicht. Een terrasoverkapping maakt van je zomerterras een terras dat het hele jaar door gebruikt kan worden van de vroege ochtend tot de late uurtjes.  De firma Van Hirtum adviseert u graag bij u keuze.

Camargue

Modulaire terrasoverkapping met horizontaal zonwerend dak met kantelbare aluminium lamellen en perfect onzichtbaar geintegreerde zijelementen.

Algarve

Terrasoverkapping met horizontaal zon- en waterwerend dak met kantelbare aluminium lamellen. Eventuele zijelementen zijn als optie beschikbaar in opbouw.

Lagune

De terrasoverkapping met water- en windwerend, innovatief lichtdoorlatend doek in de dakstructuur met geintegreerde zijelementen. De perfecte cocoon om te genieten.

Lapure

Minimalistische terrasoverkapping met water-, wind en zonwerend screendak en open panoramisch zicht. Ideaal voor elk terras.

Toscane

Nieuw type terrasoverkapping met vouwdak volgens gepatenteerde technologie en met onzichtbaar geintegreerde zijelementen ideaal voor grote oppervlaktes.

Skye

Modulaire, innoverende en volledig afsluitbare terrasoverkapping met kantelbare en open schuivende aluminium lamellen, met perfect geintegreerde zijelementen.

Algarve roof

Horizontaal zon- en waterwerend dak met kantelbare aluminium lamellen, integreerbaar in nieuwe architectuur of bestaande constructies.

Q-Bus

Het  beschaduwingssysteem Q.bus onderscheidt zich door zijn elegantie, zijn strakke lijnen en zijn kubisch design.

Kantelbaar lamellendak

Bij de modellen Camargue, Skye, Algarve en Algarve-roof is het dak samengesteld uit kantelbare aluminium lamellen.  Op deze manier kan je zelf de intensiteit van de lichtinval op het terras bepalen. Indien de lamellen gesloten zijn is het dak waterbestendig en de neerslag wordt afgeleid door middel van de geïntegreerde watergeleidingskanalen. Uw meubels worden beschermd en het terras blijft droog.  Op deze manier zal een regenbui uw plezier en dat van uw gasten niet vergallen

U geniet naar hartelust

Als de avond valt en het daglicht schaarser wordt, schakelt u de geïntegreerde verlichting aan. U hebt hierbij de keuze uit koud of warm om de gewenste sfeer te creëren. bij kouder weer kan u gewoon buiten genieten van uw buitenterras. De nodige verwarmingselementen kunnen hiervoor voorzien worden. Deze warmte zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte binnen onder het terras.  Ook muzikaal entertainment is mogelijk dankzij de geïntegreerde flat panel speakers.

Eindeloze mogelijkheden

Door het toevoegen van optionele elementen onstaan eindeloze varianten van uw terrasoverkapping.  Zijelementen zorgen voor een windvrije omgeving.  Deze kunnen bestaan uit windvaste screens, houten lamellen of schuifpanelen.  Wanneer u gebruik maakt van glazen schuifwanden bent u rondom beschermd maar wordt het uitzicht niet belemmerd.  Met het aanbod aan kleurmogelijkheden kan u mede de uitstraling van uw terrasoverkapping bepalen.