Cassettezonwering, ronduit perfect !

Hoogwaardige cassette-zonweringen overtuigen met hun voordelen en zijn de topproducten als het gaat om zonweringen. De cassette beschermt het doek en de armen van de zonwering in gesloten toestand optimaal tegen ongunstige weersinvloeden. Onze cassette-zonweringen zijn zodanig gemaakt dat een duurzaam exacte sluiting gewaarborgd is. Speciaal geharde aluminium onderdelen zorgen voor absolute veiligheid en maken ook grote afmetingen mogelijk. Een cassette-zonwering kan in praktisch iedere gevel worden geïntegreerd. De verschillende modellen passen zich decent aan de bestaande architectuur aan. Plan uw terras of balkon helemaal naar uw eigen wensen en geniet vele zomers lang van ongestoord plezier.

Como

De cassette-zonwering voor de hoogste eisen betreffende kwaliteit.

Fino

Elegant, verleidelijk en tijdloos mooi in elk van de 4 seizoenen.

 Riva

De flexibele kleine cassette die past bij elke woningstijl.

Piano

De kubusvormige cassette-zonwering.


Met de kubusvormige vormgeving is piano een perfecte aanvulling bij moderne huizen.


Pico

De compacte cassette voor kleine terrassen en balkons

Garda HK

Optimale bescherming dankzij de extra grote voorlijst

 Vita

De hoekige cassette-zonwering  met een strak en modern design.

Sfeervolle schaduw

Zodra het weer beter wordt, brengen we graag veel tijd door in de buitenlucht.

Onze favoriete plekjes zijn dan het terras of het balkon. Vaak blijkt echter dat ons lievelingsplekje eigenlijk alleen in de schaduw echt leuk is. Een bescherming tegen de nieuwsgierige blikken van de buren zou optimaal zijn en een gezellige avond zou een paar uurtjes langer kunnen duren met de aangename warmte van een terras-heater.

Bij de aankoop van een zonwering is het verstandig om op een paar punten te letten. Stem de zonwering af op uw individuele behoeften.

Onze medewerkers geven u graag uitgebreid en competent advies en onze techniekers garanderen een vakkundige en veilige montage. Zo kunt u vele jaren genieten van uw zonwering.