Horizontale jaloezie​

Horizontale lamellen staan voor pure romantiek.

Deze lamellen zijn beschikbaar in verschillende breedtes, kleuren en uitvoeringen. Ze passen bij elke stijl, of u nu gaat voor modern of traditioneel.​

Horizontale lamellen worden ook wel “Venetiaanse blinden” genoemd. De horizontale lijnen van de lamellen geven een strak, stijlvol en tijdloos karakter aan uw interieur. Net daarom zijn deze lamellen zo geschikt voor elk type woning, voor welke stijl u ook kiest.

Uitvoeringen

Horizontale lamellen zijn te verkrijgen in aluminium, hout en kunststof.

Gebruiksvriendelijkheid en comfort staan hier centraal. U kunt met deze lamellen gemakkelijk de lichtinval regelen. Dit kan manueel met een koord, of elektrisch voor een nog groter gebruiksgemak. Net als al onze andere raamdecoratie en binnenzonwering, maken we ook uw horizontale lamellen op maat.

Voor meer informatie over horizontale lamellen, contacteer ons gerust. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Aluminium

Aluminium lamellen geven uw interieur een moderne uitstraling.

U kunt kiezen tussen matte, blinkende, parelmoeren of geperforeerde lamellen in verschillende kleuren en breedtes. Ze zijn geschikt voor elke kamer in uw huis. Er zijn ook lamellen met een speciale badkamerkwaliteit, die geschikt zijn voor vochtigere ruimtes. Ze zijn perfect bestand tegen vochtigheid en damp.

Kunststof

Kunststof jaloezieen hebben een trendy look.

De standaard lamellen zijn 5 cm breed, wat het geheel strakke lijnen en een strakke look geeft. Een aantal kleuren zijn ook verkrijgbaar in  lamellen van 7 cm. Er kan gekozen worden voor gesloten bovenbak in aluminium of een open bovenbak (retro) in hout of kunststof. ​

Houten lamellen stralen warmte en gezelligheid uit.

Houdt u van hout en wilt u de warmte binnenbrengen, kiest u voor een meer rustieke, landelijke look in uw interieur? Dan kiest u best voor houten horizontale lamellen. Onze collectie bevat lamellen uit verschillende houtsoorten. Er is er vast eentje die bij uw inrichting past.