Verticale jaloezie met akoestische lamellen

Akoestische lamellen voor kantoren & de projectmarkt

Moderne kantoorgebouwen zijn vaak opgetrokken uit veel beton en glas. Mooi en strak, dat wel, maar akoestisch vaak heel oncomfortabel. Want vaak vormde de akoestiek bij de architectuur geen onderdeel van het gebouwontwerp. Maar wat als… we onze zonwerende en isolerende lamellen ook akoestisch konden maken? Akoestische lamellen combineren akoestiek, zonwering, visueel comfort, decoratie en zelfs isolatie in één.

Geluidsabsorberende kwaliteiten

Akoestisch comfort voor uw kantoorruimte

Bij het ontwerp van onze akoestische lamellen werd bijzonder veel aandacht besteed aan de geluidsabsorberende kwaliteiten. De testresultaten liegen er dan ook niet om. Het akoestische comfort in uw kantoorruimte stijgt namelijk aanzienlijk wanneer de lamellen correct geïmplementeerd worden. Iets waar de kantorenmarkt al langer vragende partij voor is.

De belangrijkste reden om voor akoestische lamellen te kiezen, is uiteraard hun functie. Maar in de eindbeslissing speelt ook het decoratieve aspecteen rol. Het plaatje moet kloppen, niet alleen functioneel maar ook esthetisch. Dit unieke concept is dan ook een decoratief en tegelijkertijd zeer doeltreffend antwoord voor ruimtes met akoestische problemen.

Voor de kleurkeuze van de lamel baseerden we ons op de huidige interieurtrends. De meest gekozen kleuren voor het interieur zijn grijstinten.Deze tinten zijn namelijk makkelijk combineerbaar met accentkleuren. Naast grijs hebben we ook witte akoestische lamellen in ons assortiment opgenomen. Het vilt is grijsgewolkt en vormt één geheel met de structuurlamel, zodat het lamellengordijn rust uitstraalt. Om meer leven aan het interieur te geven, kunt u deze grijze vilt ook bedekken met een kleurtje uit de textielcollectie die hiervoor speciaal werd samengesteld.